Nagelbehandeling

 

Bij alle nagelbehandelingen ondergaat uw deze handelingen altijd.

*Het reinigen en ontsmetten van de handen

*Nagellak verwijderen

*Nagelriemen behandelen

*Nagels in de juiste vorm vijlen

*Nagelplaat behandeling

*Nagelriem olie rond de nagelriemen na afloop van de behandeling

*Handcreme

 

Persoonlijke vijlenset

Iedere klant die mijn nagelstudio bezoekt krijgt een persoonlijke vijlenset zodat eventuele besmetting van schimmels en bacteriën voorkomen worden.

 

Gellak & Rubberbase

Gellak is een gelpolish die uw eigen nagels verstevigen doordat er meerdere lagen op uw nagel wordt aangebracht en het is in verschillende kleuren & french verkrijgbaar. Onder de gellak kan 1 of meerdere laagjes RUBBERBASE aangebracht worden dat voor extra versteviging zorgt.

Gellak met RUBBERBASE blijft wel tot 3 weken mooi op de nagel zitten en zelfs tot 4 weken bij velen. Gellak kan op de natuurlijke nagel aangebracht worden en op BIAB.

 

RUBBERBASE: is een coating(base) van rubbergel dat een extra versteviging geeft maar is wel flexibel.

 

BIAB

Deze BIAB Builder in a Bottle is een sculping gel dat wordt aangebracht als een opbouwgel en verwijderd als een uv-lak. De eenvoudige Brush-on applicatie geeft de nagels een onberispelijk en natuurlijk resultaat. Aan te brengen als een zachte gel, draagt als een harde gel. Vijlen is minder noodzakelijk. Draagt licht en  toch flexibel en stevig. Is 3x sneller dan de standaard acryl en steviger dan gellak. Met Biab kun je de natuurlijke nagels makkelijk verlengen.

 

Gel op de tenen

Gellak op de tenen is echt ideaal want je hebt altijd mooie teennagels in de kleur naar keuze. Heb je lelijke teennagels dan kan ik je deze behandeling zeker aanbevelen.

Gellak op de tenen blijft wel zo'n 8 weken mooi op de teennagel zitten omdat de nagels van de tenen langzamer groeien dan de vingernagels.